Kom meer over mij te weten

Over mij

Mijn naam is Rafael Schaling, ik ben een solo webdesigner uit Rijwijk. Ik ben momenteel 17 jaar en heb al een aardig cv opgebouwd zoals onder aan de pagina te zien is.

Ik ben opgegroeid in een huishouden met ondernemers, mijn beide ouders hebben meerdere eigen ondernemingen gehad en ik ben daar ook in gerold. Ook heb ik een tijdje mijn eigen webshop gehad waar ik gadgets voor de telefoon verkocht. Door mijn ervaring kan ik dus goed meedenken met u als een ondernemer.

0

Uur per dag bereikbaar

0

Connecties / Partners

Mijn tools:

Mijn verleden

Ik ben tweedejaars student van het ROC Mondriaan in Den Haag.

Ik volg de opleiding ICT-Beheer waarbij ik dagelijks in aanraking kom met computer gerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan het opzetten van een netwerk en het beheren van servers.

De kennis die ik hiermee opbouw pas ik ook toe aan sommige elementen van webdesign zodat ik mijn services nog meer kan verbeteren.

2021

Maxone Webdesign

Ik ben vanaf 21 juli 2021  officieel ingeschreven bij de kvk van het bedrijf Maxone Webdesign. Hiervoor deed ik wel al projecten voor vrienden en kennissen en ook voor mijzelf heb ik meerdere websites gebouwd. 

2019-2021

Albert Heijn

Vanaf 2019 ben ik actief als verkoopklaar medewerker bij Albert Heijn, hier werk ik nu nog steeds 6 uur per week.

2019-2020

Privacycase.nl

Privacycase.nl is mijn eerste online webshop, ik verkocht hier speciale telefoonhoesjes waarbij mensen om je heen niet mee kunnen kijken op je telefoon. Ik heb dit voor bijna een jaar gedaan.

2018-2020

Bunnik Plants

Bunnik Plants is een bedrijf gespecialiseerd in planten zoals Aloe Vera. Ik ben hier actief geweest als allround medewerker in de schoolvakanties.