Over mij

Over mij

Mijn naam is Rafael Schaling, ik ben een webdesigner uit Rijwijk. Met 20 jaar ben ik een jonge webdesigner die opgegroeid is met de nieuwe technologieën zoals AI voor betere websites en webshops.

Ik ben erg ondernemelijk opgegroeid met een vader in de klus branche en mijn moeder als zelfstandig nagelstyliste. Ik heb door de jaren heen veel meegekregen wat mij heeft geholpen met Maxone Webdesign.

Ik weet hoe deze wereld in elkaar zit en daarom doe ik het ook anders dan de meeste andere webdesigners door maandelijkse facturen te versturen en daarbij actieve onderhoud te blijven doen.

0

Uur per dag bereikbaar

0

Connecties / Partners

Mijn tools:

Mijn verleden

Ik heb 2 jaar een niceau-4 opleiding tot ICT-beheerder gevolgd bij het ROC Mondriaan in Den Haag.

Ik heb de opleiding ICT-Beheer gevolgd waarbij ik dagelijks in aanraking kwam met computer gerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan het opzetten van een netwerk en het beheren van servers.

De kennis die ik hiermee opbouw pas ik ook toe aan sommige elementen van webdesign zodat ik mijn services nog meer kan verbeteren.

2021

Maxone Webdesign

Ik ben vanaf 21 juli 2021  officieel ingeschreven bij de kvk van het bedrijf Maxone Webdesign. Hiervoor deed ik wel al projecten voor vrienden en kennissen en ook voor mijzelf heb ik meerdere websites gebouwd. 

2021

ZZP Barman

Sinds maart 2021 tot heden ben ik bezig met barwerkzaamheden op zzp basis. Dit doe ik naast webdesign om mijn sociale contacten te behouden naast het ontwerpen van websites.

2019-2021

Albert Heijn

Vanaf 2019 ben ik actief als verkoopklaar medewerker bij Albert Heijn, hier werk ik nu nog steeds 6 uur per week.

2019-2020

Privacycase.nl

Privacycase.nl is mijn eerste online webshop, ik verkocht hier speciale telefoonhoesjes waarbij mensen om je heen niet mee kunnen kijken op je telefoon. Ik heb dit voor bijna een jaar gedaan.