Website
Prijzen

Prijzen website pakketen

Betalingen worden per maand gefactureerd, mocht u de betaling in een keer willen afronden kan dit door te bellen of een berichtje naar me te sturen.

De prijzen voor de website doe ik in pakketen inclusief hosting, onderhoud & beveiliging zodat ik voor elk bedrijf het juiste pakket kan aanbieden.

Basic

€65

/Maand

Inclusief 21% btw

Voor kleine ondernemingen
(Brochure, Online visitekaartje)
Standaard

€95

/Maand

Inclusief 21% btw

Voor middelgrote ondernemingen
(Offerte aanvraag, Contact)
Premium

€170

/Maand

Inclusief 21% btw

Voor groteondernemingen
(Afspraken, Boekingen)
Vragen over een van de pakketen?

FAQ's

Staat uw vraag er niet bij? neem dan contact met me op!

Wanneer wij het juiste pakket hebben gevonden en u het contract hebt ondertekend gaan we samen een abonnementsperiode aan van 18 maanden. Na de 18 maanden heeft u zelf de keuze om bij me te blijven of om weg te gaan, als u bij me weg gaat zal ik alle sitegegevens aan u doorgeven.

Ja, u hebt volledige controle over uw website. Ik design een makkelijk te gebruiken dashboard voor u zodat u gemakkelijk aanpassingen kunt aanbrengen aan uw gloednieuwe website.

U kunt uw pakket altijd upgraden, mocht u willen downgraden kan dit nadat de contractduur van 18 maanden is voltooid. Nadat de contractduur afgelopen is kunt u uw website ten alle tijden down- of upgraden door dit aan mij door te geven.

Mocht uw bedrijf failliet gaan of kunt u de betalingen niet meer voldoen is het mogelijk om de kosten per maand te minderen om u wat ruimte te geven. Als u geen website meer nodig heeft kunt u de onderhoudskosten stop laten zetten en slechts de kosten voor de service doorzetten. Let op! Dit kan alleen wanneer de contractduur is afgelopen en volledig betaald is.

Mocht u de keuze hebben gemaakt om de samenwerking te stoppen en heeft u de betaling voltooid. Dan kunt u op elk moment overstappen naar een andere designer of hosting. Ik zal alle eigendommen zoals inloggegevens en domeinnaam naar u doorsturen en de betaling van de onderhoud wordt die eerstopvolgende maand stop gezet.

Voordat ik de website lanceer kijken we samen goed of alles naar wens is. Mocht er fouten in staan verbeter ik die voordat we lanceren. Wanneer u akkoord gaat met de website is het niet meer mogelijk om het design gratis aan te passen, wel bied ik een gratis service aan om 1x per maand kleine fouten te verbeteren.